«

Keresés

Duraflex technológia

Rugalmas és rendkívül ellenálló az időjárással szemben

 

A Duraflex-technológia a hosszú élettartamot és a kiváló időjárásállóságot testesíti meg. A bevonatrendszer tartós rugalmasságával minden időjárási körülmény esetén optimális tartósság érhető el. Ez meggyőző érv az Ön vevői számára.

A tartósan rugalmas filmnek köszönhetően – különösen hőmérséklet-ingadozások esetén – a termék optimálisan alkalmazkodik az alaphoz. Az innovatív fényvédőszer (a lazúrok esetében) nagyfokú és tartós védelmet kölcsönöz a bevonatnak az UV-sugárzás ellen. A film kiemelkedő diffúziós tulajdonságai biztosítják a fa különösen jó nedvességtartását. E tulajdonságainak köszönhetően a Duraflex-bevonatrendszer rendkívül nagyfokú védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal szemben.

 

Ezt a Q-Lab Wathering Research Service időjárási tesztjei során is igazolták. Emellett a Fraunhofer Fakutatási Intézet (Wilhelm Klauditz Intézet WKI) igazolta a bevonat rendkívüli rugalmasságát. További előny a nagyon jó tapadás és a hajszálrepedésekkel szembeni ütésállóság.

Fedő és lazúros bevonatrendszerekhez

A Sikkens Wood Coatings fedő és lazúros bevonatokat kínál komplett rendszerben, az innovatív Duraflex technológiával: Termékeink egyaránt használhatók közbenső és záróbevonatként.

 

Alle Produkte mit der Duraflex-Technologie verfügen über das SKH-KOMO-Produktzertifikat 33199 nach externen Prüfungen durch das SKH-Institut in den Niederlanden

A Duraflex technológián alapuló termékek mindegyike rendelkezik a hollandiai SKH-intézet külső ellenőrzését igazoló 33199 SKH-KOMO-terméktanúsítvánnyal.

Minden szempontból meggyőző tulajdonságok

Duraflex-bevonat
Hagyományos lazúrok
Fa
Meleg:
a fa nedvességet ad le és zsugorodik. A bevonat anyagfeszültség nélkül követi a mozgást.
Eső:
a bejutó nedvesség következtében a fa megduzzad. a rugalmas bevonat együtt tágul, és különleges diffúziós tulajdonságainak köszönhetően biztosítja a folyadék ellenőrzött leadását.
Jégeső:
A nagyobb mértékű ütésállóság csökkenti a hajszálrepedések kialakulását.
Extrém napsütés:
A bevonat elnyeli az UV-fényt. A fa és a bevonat sértetlen marad.
Fagy és hó:
a bevonat alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad, és diffúziós képességével biztosítja a szabályozott nedvességkiegyenlítés.

Röviden

  • Tartós rugalmasság, különösen hőmérséklet-ingadozások esetén
  • Rendkívül jól ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • Nagyon jó tapadás
  • Optimális tartósság
  • Ideális alkalmazkodás a faalaphoz
  • Nagyfokú UV-védelem az új, innovatív fényvédőszereknek köszönhetően
  • Tartósan hatásos UV-védelem
  • Különösen jó nedvességvédelem a film kiváló diffúziós tulajdonságainak köszönhetően
  • Nagyfokú ütésállóság a hajszálrepedések kialakulása ellen