«

Keresés

Technológia

Mert nekünk a jó nem elég jó

 

Az a célunk, hogy termékeinket folyamatosan jobbá tegyük, és ezen felül olyan ötleteket és fejlesztéseket valósítsunk meg, amelyekkel a fa építőanyagok védelme tovább optimalizálható. Így a laborjainkban olyan új technológiákat fejlesztettünk ki, amelyek eleget tesznek a legmagasabb igényeknek is, és a mérettartó faelemeknek a legkeményebb feltételek között is hosszabb élettartamot biztosítanak.

 

Legjobb példa erre az Ion-Lock és a Duraflex technológia. Az Ion-Lock technológiával a Sikkens Wood Coatings megtalálta a módját annak, hogy megkösse a fa extraktanyagokat, ezzel pedig jelentősen mérsékelje a fa nemkívánatos elszíneződéseit. Így a fedő és lazúros faablak-bevonatrendszerek szigetelő tulajdonságai terén új szintre helyeztük a mércét.

 

A Duraflex technológia a rendkívüli hosszú tartósságot képviseli a fából készült ablakok és ajtók bevonatainál. A tartósan rugalmas film és a kiváló minőségű UV-védelem célzott kombinálásával a rendkívüli hideg vagy a magas hőmérséklet hatása, valamint a fa folyadék miatti duzzadási és zsugorodási tulajdonságai ideálisan kompenzálhatók.