«

Keresés

Color-Mix-rendszer:

egy kézmozdulattal a tökéletes színhez

Harbil HA/450/20 keverőgép
Harbil HA/450/20 adagológép

A Sikkens Wood Coatings Európa egyik legkorszerűbb keverőrendszerével rendelkezik. A Color-Mix-rendszer intelligens technológiájával a lehető legjobb színeredményt tudjuk elérni. Ezt többek között a Harbil HA/450/20 biztosítja. A legmodernebb keverőgép-technológiánknak köszönhetően a Sikkens Wood Coatings minden vízalapú termékrendszerét, lakkját és lazúrját géppel ki tudjuk keverni. Kiemelkedő minőségben és a lehető legrövidebb idő alatt.

Rendkívüli sokszínűség

A „Joinery Color Classics“, valamint a Cetol® és Rubbol® kollekciókkal a legfelkapottabb színek szokatlanul széles választékát kínáljuk.

 

Ezen felül a Color-Mix-rendszer a kiterjedt színterének köszönhetően a lehetőségek szinte végtelen választékát kínálja. Nagy színterének köszönhetően a Color-Mix-rendszer rendkívül kiterjedt színválasztékot kínál.

 

Ezen felül a Color-Mix-rendszer minden megszokott és nemzetközi színtónus kollekciót is felölel.

 

A Color-Mix-rendszer technológiája megfelel a 2010-es VOC-szabályozásnak – és eleget tesz a legszigorúbb környezetvédelmi szabványoknak is. A gép könnyen kezelhető, és olyan dizájnnal rendelkezik, amely a legújabb ergonómiai ismereteken alapul.

 

És a legjobb:
amennyiben Önnek saját festékgépe van, akkor tőlünk hozzájuthat az összes szükséges frissítéshez. Így Ön mindig a legújabb állapotot követheti.

Acomix festékpaszták

Speciális festékpaszták vizes termékekkel történő használatra.

 

A következő színtónusok állnak rendelkezésre:
wB1, wB3, wG1, wO3, wR1, wR2, wR5, wTR, wTY, wV1, wV2, wW1, wY1, wY2, wY3, wZ1 und wJW, wJR, wJY, wJZ

 

Göngyölegméret:
1 l