«

Keresés

Wellness kilátások

Wood Finishes & Adhesives

A Sikkens Wood Coatings 2010 üta a Wood Finishes and Adhesives-hez tartozik, amely az AkzoNobel fabevonatokra szakosodott Performance Coatings üzletágának része, és mely az építőipartól a háztartási elektronikán és a hajógyártáson át a sportfelszerelések gyártóit szolgálja ki termékeivel.

 

A Wood Finishes and Adhesives világszerte ismert ipari fabevonat szállítóként a falburkolatok, bútorok, padlóburkolatok és ablakkeretek vezető gyártóinak beszállítója. Megbíznak termékeinkben, hogy azok a kívánt megjelenést és a szükséges védelmet biztosítják számukra.

 

Vevőink a teljes bevonatválasztékból éppúgy profitálnak, mint a piacvezető faragasztókból és gyantatermékekből, amelyek fa és laminát anyagok ragasztórendszereként különösen nagy népszerűségre tettek szert.

 

A ragasztók szabadalmaztatott felvivőberendezései maximalizálják a termelékenységet és minimalizálják a környezetterhelést. A teljes körű műszaki kiszolgálás biztosítja, hogy a termékeink a vevőink üzemeiben hatékonyan és hatásosan működjenek.

 

www.akzonobel.com/wood