«

Keresés

Wellness kilátások

Sikkens Wood Coatings

 

Hagyomány és szakértelem, innováció és minőség, szolgáltatás és partnerség – ezek az értékek tettek minket a fafelület-bevonatok vezető márkájává a kültéri felhasználás terén. Sikerünk alapja a fa iránti szenvedély és a tökéletes bevonatmegoldásokra történő törekvés.

 

A Sikkens Wood Coatings márka 1792 óta létezik. Ez idő alatt a tapasztalatunk rendkívüli mértékben bővült. Nagyon büszkék vagyunk a hagyományainkra, a termékeink minőségére és vevőink elégedettségére, melyek együttesen piacvezetővé tettek minket.

A múltbeli sikerek azonban nem árnyékolják be a jövőbe vetett pillantásunkat. Éppen ellenkezőleg – tisztán látjuk a kihívásokat, és kifejlesztettük az ötleteket és a víziónkat, hogy megbirkózzunk vele.

 

Legmagasabb szintű vevőkapcsolatok

 

A Sikkens Wood Coatings számára ez a témakör a legfontosabb, ebből pedig profitálhatnak a vevőink – minden nap. Számunkra azonban nem csak az első osztályú kiszolgálás a fontos, hanem az is, hogy a vevőinkkel történő együttműködést és a partnerséget fejlesszük, hogy még jobban meg tudjunk felelni az egyre nagyobb jövőbeli igényeknek. Meggyőződésünk: Együtt sikeresebbek lehetünk!

 

A minőség biztosítása – az innováció előremozdítása

 

A kiváló minőségű termékekkel szemben támasztott követelmények folyamatosan változnak. A gazdaság és az ökológia terén új mércék érvényesülnek. Ennek célja a termék- és folyamatkomplexitás optimalizálása éppúgy, mint a magas szintű környezetvédelmi szabványok teljesítése. A gyártóknak és a feldolgozóknak fenntartható, innovatív megoldásokra van szüksége, hogy továbbra is növekedni tudjanak. Ezt kínáljuk mi, és ebből Ön is profitálhat. A fa iránti szenvedélyünk segít abban, hogy ne csak a hagyományos értékeinket őrizzük meg, hanem innovatívan tovább is tudjunk fejlődni. Örömünkre szolgál, ha ezen az úton Önnek együtt mehetünk végig.