«

Keresés

A világszerte ismert név: AkzoNobel

Az AkzoNobel a világ egyik vezető festék-, lakk- és speciális vegyszergyártója. Világszerte innovatív termékekkel látjuk el a cégeket és a fogyasztókat, és szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy vevőink számára fenntartható megoldásokat fejlesszünk ki. Cégünk székhelye a hollandiai Amszterdamban található, és kiemelkedő helyet töltünk be a fenntarthatóság terén. 50.000 munkatársunk 80 országban azon dolgozik, hogy csúcsteljesítményt érjen el, és mottónk, a "Tomorrow's Answers Today™" szellemében már ma megtalálja a holnap választait.

 

Termékeink mindenhol megtalálhatók, a kínai olimpiai stadionoktól a sydney-i kikötői hídon át valószínűleg az Ön házáig. Árbevételünk 44%-a olyan fejlődő piacokon keletkezik, mint Dél-Kelet Ázsia és Amerika.

 

Ebben fontos része van a vevőinkkel folytatott információcserének, hogy mindig megkérdőjelezhessük saját feltevéseinket, és folyamatosan fejlődjünk. A legmagasabb minőségi és biztonsági elvárások mellett már ma is eleget teszünk a környezet fenntartható védelmének az erőforrások és az energia felhasználásának optimalizálásával. www.akzonobel.com